UDVIKLINGS-/IMPLEMENTERINGSVÆRKTØJ SAMT VIDENDELINGSPLATFORM
wix.com er en cloudbaseret træk og placer platform, der benyttes som projektets officielle logbog og hjemmeside. Siden er brugervenlig og har uendelige muligheder for justeringer via designerudviklede skabeloner, hostings, apps og utallige gratis funktioner

WIX OG PROJEKTET
Wix er udviklet med en effektiv teknologi, der gør det let for iværksætterkoordinatorerne og projektlederen at skabe et professionelt og procesorienteret miljø, hvor partnerskolerne altid kan finde projektkonceptets overordnede tidsplan, logbog, materialer, værktøjer, netværk samt aktivitets- og eventkalender.

Platformen kan desuden benyttes til vidensdeling og etablering af fællesskaber/netværk på tværs af grupper, uddannelser og uddannelsesinstitutioner. Wix er gratis, og skolerne kan blive ved med at bruge platformen efter projektperiodens afslutning. Værktøjet kan benyttes på både computer, tablet og mobil.
 

OPDATERING AF PLATFORME

Projektlederen udvikler og holder Wix-platformen opdateret til vidensdeling og inspiration på tværs uddannelsesinstitutionerne i regionen. Derudover har hver partnerskole sin egen underplatform, der opdateres af iværksætterkoordinatoren. Koordinatorerne har ansvaret for deling af bl.a.:

  • 10 entreprenante forløbs-/ undervisningsbeskrivelser

  • 20 caseforløb til undervisningen

  • Øvrig projektrelateret materiale